Ajda Lavanda

Mali smo obrt koji se bavi proizvodnjom unikatnog nakita te proizvodnjom i preradom lavande (Lavandula Angustifolia).

Naši specijalizirani proizvodi

Proizvodi su popraćeni LikaQuality i Eko znakom. Provedena su sva moguća testiranja da kupcima osiguramo siguran učinak proizvoda te da se osjećaju zadovoljno koristeći ga.

ETERIČNO ULJE AJDA

- dobiveno parnom destilacijom cvijeta Lavandula Angustifolia. Majka među eteričnim uljima. Jedno od rijetkih ulja koje se može direktno aplicirati na kožu ( zbog male količine kamfora u sebi). Osim svog medeno- cvjetnog mirisa, ima široku primjenu u aromaterapiji. Koristi se kao ulje za ublažavanje simptoma migrena i glavobolja, prehlada i gripa.

HIDROLAT AJDA

- dobiven parnom destilacijom cvijeta L.Aangustifolia. Cvjetna voda bez dodanih mirisa i alkohola. Odličan tonik za lice i tijelo. Djeluje blago na kožu, izrazito je učinkovit kod opeklina od sunca, rana, uboda komaraca. Dobar je kao baza za nanošenja prije šminke, te nakon skidanja šminke. Hrani i njeguje kožu lica i tijela.

SUHI CVIJET LAVANDE

- pomno birani vrhovi cvijetova lavande. Miris postojan do 2 god.

Ajda - obrt za izradu nakita & poljoprivredu

Mali smo obrt koji se bavi proizvodnjom unikatnog nakita te proizvodnjom i preradom lavande (Lavandula Angustifolia). Nalazimo se u samom srcu Like u netaknutoj prirodi.

Uzgojem lavande započeli smo prije 5 godina, te malim koracima nastojimo upotpuniti tu Ličku idilu. Polje lavande proteže se na 2 hka zemlje.  Od uzgoja do prerade brinemo za svaki detalj. Nastojimo osigurati 100% prirodne proizvode bez dodanih bojila, mirisa, pesticida  i alkohola. 

Pronašli ste nešto interesantno ?

ZAVIRITE U NAŠU TRGOVINU

BLOG

Nekoliko riječi o lavandi

Uncategorized

Prednosti eteričnog ulja lavande

Piše: Mr. sc. Jasminka Papić, dipl. ing., aromaterapeutkinja Mogu li ikoga ostaviti ravnodušnim nestvarno lijepa ljubičasta polja lavande? Sigurno ne! Dovoljan je čak i samo pogled

PROČITAJ VIŠE
Spominjanja

Članak s portala “Agroklub”

Znanje o lavandi stjecala u Provansi, Melanie Ajduković sad želi i vlastitu destileriju Već tridesetak godina, Melanie Ajduković se kroz Obrt Ajda bavi izradom unikatnog

PROČITAJ VIŠE

Signup for Newsletter

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.