Načini plaćanja

UVJETI PLAĆANJA

Način plaćanja preko stranice www.ajdalavanda.com, Kupac sam odabire. Nudimo vam mogućnosti plaćanja na sljedeće načine:

  • Pouzećem
  • Uplata na račun (opća uplata ili Internet bankarstvo)

 

  • PLAĆANJE POUZEĆEM

Odabirom načina plaćanja pouzećem, robu plaćate dostavljaču prilikom preuzimanja pošiljke. Plaćanje dostavljaču moguće je samo novcem u gotovini. Sugeriramo, da je dobro imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. 

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada www.ajdalavanda.com elektroničkim putem zaprimi narudžbu, odnosno po prihvatu ponude.

U trenutku kada je narudžba zaprimljena, www.ajdalavanda.com će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena odnosno da je proizvod uspješno naručen. Proizvod će biti otpremljen dostavnoj službi u roku od 2 radna dana. Naručeni proizvodi otpremaju se i dostavljaju se kupcu u skladu s Uvjetima dostave.

 

  • UPLATA NA RAČUN

Uplata na račun predstavlja direktnu bankovnu transakciju na žiro račun Ajda obrt. Po završetku narudžbe i odabira načina plaćanja Uplata na račun, www.ajdalavanda.com će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti kupca o tome da je narudžba zaprimljena te priložiti predračun s podacima potrebnim za izvršenje uplate. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte (opća uplata) ili E-banking-om (Internet ili mobilnim bankarstvom).

Narudžba se smatra zaprimljenom u trenutku kada www.ajdalavanda.com elektroničkim putem zaprimi narudžbu. Ajda obrt se obvezuje rezervirati proizvod na skladištu u trajanju od 3 radna dana, ne uključujući subotu. Nakon isteka 3 radna dana od primitka narudžbe, Ajda obrt ne jamči za raspoloživost proizvoda.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da Vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana od zaprimanja narudžbe, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

 

Podaci potrebni za uplatu na račun:

Uplatitelj: ime i prezime kupca, adresa stanovanja

Primatelj: obrt Ajda, Mutilić 29/1, Udbina 53234

IBAN: HR4324070001100494349

Model plaćanja i poziv na broj: 00 – [datum uplate u obliku npr. 21-07-2021]

Opis plaćanja: [Vaš broj narudžbe s predračuna]

 

 

OBAVIJEST O ZAPRIMLJENOJ NARUDŽBI I ISPORUCI

Ukoliko Kupac ne dobije elektronsku obavijest na e-mail adresu o zaprimljenoj narudžbi sugerira se provjeriti:

  • Je li poruka u Junk/Spam folderu
  • Je li mailbox pun
  • Nalaze li se artikli u košarici nakon prijave na stranicu web link (ako nisu u košarici, potrebno je ponoviti proces naručivanja)
  • Je li e-mail adresa prilikom ispunjavanja narudžbe ispravno napisana.

Nakon što je na proizvod na skladištu zapakiran, www.ajdalavanda.com će elektronskim putem u obliku e-maila obavijestiti Kupca da je proizvod poslan, odnosno predan dostavnoj službi ili će to učiniti ovlaštena dostavna služba.

 

DODATNO

Ugovorena kupoprodajna cijena izražena je u hrvatskim kunama.

Napominjemo da je sredstvo plaćanja u Republici Hrvatskoj hrvatska kuna te Kupac plaća trošak konverzije valuta.

Signup for Newsletter

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.