Uvjeti dostave

UVJETI DOSTAVE

PODRUČJE DOSTAVE

Ajda obrt, dostavu vrši na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostavu naručenih paketa izvršava izabrana dostavna  služba (Hrvatska pošta) odnosno treća strana na koju Ajda obrt ne može utjecati. Ajda obrt zadržava pravo odabira dostavne službe.

Raspoloživost te vremena dostave možete pogledati na sljedećim linkovima naših dostavnih partnera:

https://www.posta.hr/paket24/5286

 

CIJENA DOSTAVE

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno pakiranje proizvoda.

Prilikom narudžbe, za sve Kupce na www.ajdalavanda.com, trošak dostave iznosi 25,00 kn.

Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe.

Dostava za sve narudžbe iznad 300,00 je besplatna.

 

VRIJEME OTPREME I DOSTAVE/ISPORUKE POŠILJKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 12:00 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan (otpremljen) dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene nakon 12:00 sati (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 12:00 sati otpremaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Imajte na umu da navedeno vrijeme otpreme vrijedi u većini slučajeva, ali to ne mora biti pravilo.

Vrijeme otpreme ovisi o raspoloživosti robe. Ukoliko www.ajdalavanda.com nije u mogućnosti isporučiti proizvod u roku od 2 radna dana, u tom slučaju obavijestit će Kupca radi dogovora o novom roku otpreme. U tom slučaju, Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni u roku od 2 do 5 radnih dana. Navedeno vrijeme dostave postavljeno je od strane dostavne službe, tako da www.ajdalavanda.com ne može garantirati da će pošiljka biti dostavljena pravodobno. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu, nastale od strane dostavne službe. Vrijeme isporuke za otoke duže je za nekoliko radnih dana.

Moramo napomenuti da zbog trenutne situacije s virusom COVID-19, postoji mogućnost duljeg čekanja isporuke proizvoda. Nastojimo sve Vaše narudžbe isporučiti u što kraćem roku.

Proizvodi će biti zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Ajda obrt prije svake otpreme proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

 

PRIJEM POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Također, za svaku pošiljku, primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Signup for Newsletter

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.