Eterično ulje

4,65 73,00 

Opis

Eterično ulje Lavande Angustifolie dobiveno parnom destilacijom na izvorskoj vodi jedno je od najsvestranijih eteričnih ulja. dobro je za opuštanje, njegu kože i kose i izvrsna je podrška za dišni sustav.Moze se nanositi direktno na kožu. Za razliku od lavandina koji je najrasprostranjenije ulje u Hrvatskoj, prava lavanda ne sadrži kamfor i time je potpuno sigurna za upotrebu.

Dodatne informacije

Ambalaža

5ml, 10ml, 20ml, 30ml, 50ml, 100ml

HIDROLAT AJDA

- dobiven parnom destilacijom cvijeta L.Aangustifolia. Cvjetna voda bez dodanih mirisa i alkohola. Odličan tonik za lice i tijelo. Djeluje blago na kožu, izrazito je učinkovit kod opeklina od sunca, rana, uboda komaraca. Dobar je kao baza za nanošenja prije šminke, te nakon skidanja šminke. Hrani i njeguje kožu lica i tijela.

ETERIČNO ULJE AJDA

- dobiveno parnom destilacijom cvijeta Lavandula Angustifolia. Majka među eteričnim uljima. Jedno od rijetkih ulja koje se može direktno aplicirati na kožu ( zbog male količine kamfora u sebi). Osim svog medeno- cvjetnog mirisa, ima široku primjenu u aromaterapiji. Koristi se kao ulje za ublažavanje simptoma migrena i glavobolja, prehlada i gripa.

SUHI CVIJET LAVANDE

- pomno birani vrhovi cvijetova lavande. Miris postojan do 2 god.

Signup for Newsletter

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.